PORTAL CHURWALDEN

 

The building owner wanted LIGHT ON to optimally implement the lighting concept developed by the architect. Thanks to the special modification with a directly and indirectly lighting LED head, the selected lights can now not only illuminate the table surfaces as was originally the case, but they can now also highlight the wooden ceiling’s relief structure. Additional light is also brought into the room. In the evening, the lighting atmospheres can be flexibly selected using a two-stage switch. All the bar and wine racks were intelligently integrated into the lighting concept, the details for which LIGHT ON managed to design and implement technically. Modified milk churns function as decorative lighting objects, which are also fitted with directly and indirectly lighting LED heads.

 

Client: Valcasa Immobilien AG, Lenzerheide

Architect: Ritter Schumacher AG, Chur

Year: 2015